SELAMAT DATANG KE ADAM'S STORE... PASTIKAN ANDA SENTIASA MENJENGAH BLOG INI UNTUK MELIHAT TAWARAN2 HEBAT... KAMI MENJUAL...

MINAT UNTUK JADI RESELLER ..SILA SMS/EMAIL UNTUK KETERANGAN LANJUT...

COOLABABY POCKET (button dan velcro), COOLABABY AIO, BABYLAND PRINTED, DYANA CD, QQ BABY SNAZZY MINKY, QQ BABY PLAIN, LUNATOTS, WASHABLE LINERS, WET BAG, WASHING BAG, BUSHA LEGGING, BABY GAP CLOTHES , CARTERS CLOTHES & many many many...

06 January 2011

Gap Pyjamas L/Sleeve Cheap Price!

Posted by -Mr.FiQ & Mrs. FiQ- at 3:06 PM
Reactions: 
0 comments

Gap Pyjamas

10 Cute Design :)

Retail Price:
RM25

Postage Caj:
RM6 (Pos laju)

SMALL CUTTING!! Advice to take 1-2 size more bigger





1. Squid
Size : 18-24, 2y, 3y, 4y, 5y, 6y





2. Pinky Dress
Size : 18-24, 2y, 3y, 4y, 5y, 6y




3. Monkey
Size : 18-24, 2y, 3y, 4y, 5y, 6y






4. hippo
Size : 18-24, 2y, 3y, 4y, 5y, 6y






5. Butterfly
Size : 18-24, 2y, 3y, 4y, 5y, 6y






6. Scooter
Size : 18-24, 2y, 3y (Booked), 4y, 5y, 6y







7. Lorry
Size : 18-24, 2y, 3y (Booked), 4y, 5y, 6y








8. Yellow Heli
Size : 18-24, 2y, 3y (Booked), 4y, 5y, 6y







9. Green Heli
Size : 18-24, 2y, 3y (booked), 4y, 5y, 6y







10. Truck
Size : 18-24, 2y, 3y (booked), 4y, 5y, 6y

22 April 2010

COOLABABY

Posted by -Mr.FiQ & Mrs. FiQ- at 9:09 PM
Reactions: 
0 comments

COOLABABY PRINTED

Salam Semua :) Coolababy Printed Design,
New in Town :)

Stok dah sampai!!!
Jenis Poket Style, Button & Velcro.

My Review:
Jahitan Kemas Insert yg lebih tebal
1pc CD disertakan dgn 1 PVC Bag

Inner jenis microfleece

1. Button



2. Velcro

Harga Pengenalan: RM35/pc (2 insert)

2pcs RM34/pc @ RM68

4pcs RM33/pc @ RM132

6pcs RM32/pc @ RM192
8pcs RM31/pc @ RM248


POSTAGE:
2pcs - Add RM6
More than 2pcs - Add RM8

--------------------------------------------------------------------------------------

COOLABABY COLOR BUTTON

1CD+2 insert

14 Warna Pilihan

Ciri Tambahan: Bahagian Tepi Yang Melengkung
(seakan leakguard-Rujuk anak panah bertanda merah)
Mengurangkan risiko kebocoran ;)

RM32/pc
2pcs RM30/pc @ RM60
4pcs RM28/pc @ RM112
6pcs RM26/pc @ RM156
8pcs RM25/pc @ RM200
~SGT SUGGEST SBB ADAM PAKAI BRAND NI SAMPAI LA NI~

---------------------------------------------------------------------------------------------

COOLABABY DYEABLE BAMBOO CHARCOAL

CD jenis ni sgt limited.... dapat dr supplier pun terhad..
mmg sgt bagus... fabrik spt Lunatots...

tp harga murah dari Lunatots...


Fabrik dalam die lain dari Coolababy yg lame..
Dlm die kaler kelabu kehitaman...

dan sgt lembut.... meh tgok gambar kt bawah...

** button berwarna bagi coola bamboo ni sgt cantik..
sepadan dengan warna CD...


**satu set datangnye dgn 2insert...


Kelebihan CD Bamboo

- Selembut sutera - Fabrik buluh berkali ganda lebih lembut daripada fabrik kapas, bersifat ringan, sejuk dan tidak tebal.
- Mengurangkan Alahan -
Buluh tumbuh tanpa bahan kimia. Proses pemutihan fabrik buluh tidak menggunakan klorin, maka mengurangkan reaksi alahan terhadap kulit bayi yang sememangnya begitu halus dan mulus :)
- Breathable - Memberi keselesaan dan kesegaran kepada baby.
-
Naturally UV Protection - Bamboo semulajadi mempunyai pelindung drpd sinaran UV, it’s healthy to wear.

- Anti-bakteria - Fabrik buluh secara semulajadi mengandungi ejen anti-microbial yang dikenali sebagi Kun. Kun menghindar pembiakan bakteria - maka lampin anda tetap berbau segar, lebih bersih dan lebih sihat.
- Antistatic - Fabrik Bamboo 12 kali lebih anti-statik berbanding fabrik cotton.

Hanya ada color ini sahaja.... dan hanya ada
8set sahaja.... meh cepat2 beli....

1. Atoll Blue
2. Blue
3. Jasmine
4. Orange
5. Pink
6. Red
7. Yellow
8. Purple



Harga Pengenalan :

RM35.00/pc ( 2 insert )

Harga mulai 1 mei : RM40/pc ( 2 insert )

09 April 2010

Posted by -Mr.FiQ & Mrs. FiQ- at 3:05 PM
Reactions: 
0 comments
UPDATE !!
BUSHA ANIMAL SOCKS


No 1 - SOLD to Apiz
No 2 - Available 1 pc
No 3 - SOLD to Nua
No 4 - Available 1 pc
No 5 - SOLD to Imans Umi
No 6 -Available 2 pc
No 7 - SOLD to Baiti
No 8 - Available 1 pc

harga : RM 14/pc

p/s : hanya ada sepasang untuk setiap design..
kalau sambutan hangat..saya akan restocked...

28 March 2010

Busha Legging~~

Posted by -Mr.FiQ & Mrs. FiQ- at 11:20 AM
Reactions: 
2 comments
Hi aLL.. Busha Legging in The House !!!!!!!! j0m ramai2 beli busha legging mcm2 design menarik utk anak anda tawaran hebat......

Terdapat 3 size

S
(12-18 Month-11 Kg)
Waist 21 cm, Length 42 cm
------------------------------------------------------
M
(18-24 Month - 13 Kg)
Waist 21 cm, Length 45 cm
-------------------------------------------------------
L
(24-36 Month - 14kg)
Waist 21.5 cm, Length 48 cm


dengan design2 menarik


PRICE PER PC:
RM14.00

buy 2 with
OFFER PRICE
RM25.00

p/s : sms/call/email utk book desgin2 anda

nota kaki : just nak bg tau, anak saya yg umur 3bulan pon dah boleh pakai legging ni size S..
actually legging ni boleh regang... heheh.. no need to worry la...
x caya, boley lihat gamba anak saya dengan legging nya yg cute...
hehhehee :) selamat membeli....


WHOLESALE ARE WELCOME!

26 March 2010

Coolababy Wetbag

Posted by -Mr.FiQ & Mrs. FiQ- at 8:44 PM
Reactions: 
0 comments

Wet Bag ini muat untuk mengisi antara 4-5 CLOTH DIAPER
Terdapat 5 Warna yang menawan,

1. Green - SOLD OUT
2. Apple Green
3. Yellow
4. Aqua Blue
5. Pink

Market Price:
RM23/pc-RM25/pc

My Price:
RM18/pc


Dyana CD

Posted by -Mr.FiQ & Mrs. FiQ- at 4:21 PM
Reactions: 
0 comments



Salam semua,
ada berita gumbira
DYANA CD sudah sampai!!!!

Pada yang telah booking sebelum ni, kita akan pos...
Pada yang belum buat tempahan, silakan :)

Ciri-ciri Dyana CD

  • Lapisan luar CDs adalah PUL (polyurethane laminate) material yang buatkannya kalis air (waterproof).


  • Lapisan dalam CDs adalah microsuede, material yang membuatkan baby anda sentiasa kering.

  • Insert/soaker adalah 3 lapisan microfiber menjadikannya 5x lebih berkesan serapannya berbanding towel biasa. So inserts2 ini menyerap pee seperti diaposable diaper yang Ma&Pa trust selama ni

  • PENTING ! CDs ni memang TIADA campuran bahan kimia yang boleh menyebabkan ruam lampin seperti yang terdapat dalam disposable diaper. Baby2 Ma&Pa bebas nappy rashes.

  • CDs sangat senang dibersihkan berbanding kain lampin biasa dan cepat kering juga.

  • SPECIAL! CDs ni dipanggil One Size Pocket Diaper kerana satu CDs boleh di adjust saiz dari size S-XL dr newborn ke 18kg (size L dyana CD = XL). So, memang boleh pakai lama dari baby Ma&Pa baru lahir hingga umur 3 atau 4 tahun.

  • CDs ni kemas, selesa dan mudah dipakaikan. Ia adalah jenis Velcro dah mudah dilaraskan di bahagian pinggang.

RM45 (1 insert), RM 54 (2 insert)

Borang Tempahan

Nama:
Alamat :
No Tel :
Email :
Jenis Barang : CD Coolababy (Snap Button)
CD Coolababy (Velcro)
CD Coolababy (AIO)
CD Babyland Printed
CD QQ Baby (Plain)
CD QQ Snazzy Minky
CD Dyana
CD Lunatots Button
CD Lunatots Velcro
CD Lunatots AIO
CD Lunatots Wording
CD Lunatots Printed
Busha Legging
Busha Animal Socks
Rattling Socks
Insert QQ Baby
Insert Coolababy

Detail order (nyatakan warna dan bilangan)- sila rujuk blog untuk mengetahui warna yang masih ada.
Kaedah Pembayaran :
Kaedah Penghantaran :
Saya bersetuju dengan terma dan syarat yang tertera dan segala pembelian tidak akan dipulangkan kembali : Setuju

Get your own free form like this one.
 

aDaM's aNd hiS cLoTh diApErs Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez